Post by kaupresphogloaria on Feb 15, 2022 13:49:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ още хак за издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS и Castle Builder Алтернативи за iOS ... Grow Empire:Рим е стратегическа, отбранителна кула и видео игра за един играч,
Генератор Grow Castle - Tower Defense: Валути и скъпоценни ...
това е забавно, но можете ли да добавите режим на битка, където можете да се биете с други играчи онлайн, което ще бъде страхотно
Честно казано,аз мисля,че това е най-страхотната игра някога.Теглете без да мислите.
Grow Castle - Tower Defense Παιχνίδια arcade emom
супер
Забавна игричка
много добре, скелетите имат сърца, бели дробове,... мога да видя как сърцата бият, може би намалете парите, за да надстроите малко, моля
Начална Страница > игри >Аркадни. Категория: Аркадни. 2021-09-22. Pixel Sword Fish io ... 2021-09-20. Grow Castle - Tower Defense.
Обичам тази игра, но бих искал да мога да изпращам пари един от друг
Grow Castle - Tower Defense ארקייד fkg
Много забавно, докато не разберете, че е предназначено да ви отведе достатъчно далеч, за да ви отнеме цяла вечност, за да можете да напреднете, и е просто още едно заплащане за спечелване на игра. тъжно е, че наистина ми хареса, докато всъщност не преминах етапа на интро, който отне около 2 дни.
Страхотно и всичко, но проблемът е, че не мога да запиша или заредя, защото искам да играя на таблета си Все още 5 звезди
Страхотна игра, само аз открих грешка, при която, ако трудността ви на вълната на града на орките (следващата, която мога да победя е 44 000) е по-висока от вашата собствена вълна (сега около 37 500), не можете да печелите точки на гилдията, докато не достигнете това вълново число . Така че трябва да смилам 5k+ вълни, за да го поправя
За мен една от най-добрите игри от тази категория!
Обичам го, първо е наистина забавно просто да надстроиш всичко и харесвам гилдиите и картата, където можете да правите колонии. За хората, които го мразят, защото се повтаря, не се ли повтаря всяка игра?! Продължавай така! Бих препоръчал може би още някои неща в града, защото сега има само хора, които наемате да копаят по цял ден, и някои сгради като ковачницата и пазара. Искам да го направим по-„селски“
Невероятно толкова яка
Тази игра е привлекателна в началото, но бързо остарява, в крайна сметка ще стигнете до стена, където трябва да платите (без съмнение, така е проектирана) дава истинско значение на определението за излишно и безсмислено
Crazy Car Stunts: Car Games Strategie fzn
Точно когато се присъединих към играта, получих „актуализирахме се“, така че отивам да проверя и не, така че се опитвам да я деинсталирам и проверявам и все още е там.
Някак скучно, просто шлайфане и шлайфане и шлайфане.
имам предвид, че е добра игра, много забавна и пристрастяваща, единственият ми проблем са скъпоценните камъни. трудно е да се получи, но освен това няма добавки, които да ви смущават. те поставят добавки в лицето ви само ако ги поискате и има толкова много работа и забавление, вложени само в няколко забавни малки механики за защита на кулата. за съвети бих казал да купувате скелетния лидер, влизайте всеки ден, за да получавате наградите, защото там е супер полезно и продължавайте да правите събитията. може да извлечете нещо от него, повечето от ревютата с 1 звезда вероятно са грешки, хаха
Обичам тази игра <3
Най-лошата поддръжка някога, те премахнаха акаунта ми от играта, дори не си направиха труда да ми помогнат. Не играйте тази игра
част от дясната страна на екрана, когато играете тази игра, е черна, след това докосвате влизане на цял екран и двете промени, не мога да затворя разделите за герои, така че трябва да презаредя играта, ако искам да продължа след надграждане на войските си, забавна игра добра прогресия, но не може да се играе поради грешка
Много готина игра има много скинове и други трябва да е без интернет
Hi im Asher grow castle pro and i like tower defense simulator and loomian legacy bedwars in roblox IF YOU FOLLOW ME I WILL FOLLOW YOU BACK .
Новата актуализация направи чудовищата много по-силни. Трудно ми е да изчистя вълните сега заради това чудовище. Моля, коригирайте трудността, за да балансирате играта. Дотогава 1 звезда за тази игра
Готинооооо
Принципно основна игра. Играна с неподвижна основа и без разширени цели или странични мисии. Добра игра когато нямаш много време..
Наистина харесвам тази игра, но защо не мога да се свържа със сървъра? И не мога да запазя напредъка си. Опитвам се да преинсталирам, но за съжаление не се получи и целият ми напредък е загубен. Надявам се скоро да се оправи.
Тази игра се нуждае от твърде много онлайн време... Имате ли дори представа колко скучно е просто да гледате вълна след вълна след вълна, хиляди, ако не и десет хиляди вълни, всичко трябва да се прави онлайн. Изключително скучно е. Тази игра предоставя НУЛА офлайн функция, което е огромна слабост за повтаряща се фермерска игра. Също така "необходимостта да разберете къде диаманта" спира потока от макроси в bluestack. Защо да използвате макро? Сериозно мислиш, че имам време само да гледам десет хиляди вълни от една и съща анимация? Шегуваш ли ме?
НАЙ-ДОБРАТА игра някога!!!
всъщност е забавна игра, но изисква много кристали, които са оскъдни и твърде много злато, златото всъщност не би било проблем, ако колонията можеше да дава злато, докато е офлайн, за съжаление това не се случва, така че просто продължавам да имам колонии за забавлението да го хванеш, защото златото, което дават е ужасно, ако поне беше малко злато офлайн всичко би било много по-добре, същото важи и за градските работници
Най-добрата игра за защита на всички, дизайнът е прост, играта е забавна, характеристиките са добри и особено размерът на тази игра, тя е по-малко от 50mb. Прости и забавни игри с нужда само от малко памет и между другото не е нужно да плащаме, за да спечелим, така че това е най-добрата игра за всички времена. Благодаря на разработчика! Но за някои хора тази игра ще бъде малко скучна, защото просто победи няколко вълни, вълни и вълни. Моля, добавете някои функции или стратегия тук, така че хората трябва да помислят или да използват тактиката си, за да спечелят.
Hungry Shark - Veteran Great White is using the Glutwell...
страхотна игра, докато се появи тази глупава игра за намиране на героя.. продължавайте да грешите и трябва да чакате вечно, за да изберете отново.. 4 палеца надолу. не си губете времето за изтегляне на играта, просто ще започнете да влизате в нея, след което ще бъдете разочаровани, тъй като не можете да продължите.
Последният път, когато играх GrowCastle, беше преди около година, с изключение на последните няколко дни. Харесвам много от новите функции и дори промените, но "Hell Mode" винаги е бил режимът за селско стопанство за злато и xp и това е глупаво нерфирано. Добавянето на тази допълнителна стъпка, по-лошо кара играча да избере 3-5 "нива на опции" и след това още по-лошо, което затруднява получаването на точна цифра и няма запазване на профил, който работи... е, това е просто боклук. Няма да получите повече микропокупки или показвания на реклами от мен!
Искам да добавите ускорител *4 *8 и т.н. много е мъчително аз съм на WAVE 43 579 и не мога да чакам да свършим нямам време.
Тръмп би харесал архетиста BTW Това е наистина добра игра.
Grow Castle - Tower Defense ארקייד fkg